Шелпек, фри картобы және дөнер: қазақстандықтар көбіне қандай тамаққа тапсырыс береді
Статистика бес қала бойынша жасалған.
Алматы тапсырыстар бойынша алғашқы “бестікті” фри картобы, дөнер, шелпек, “Пепперони” пиццасы және наггетс құраған.
Елордалықтар арасында фри картобы, дөнер, бургер, капучино кофесі және “Пепперони” пиццасы танымал болып тұр.
Шымкенттіктер фри картобы, цомян лағманы, “Филадельфия” сушиі, манты және кәуапқа жиі тапсырыс береді.
Атырауда фри картобы, манты, хинкал, цомян лағманы және латте кофесі танымал “бестікке” кіреді.
Ал Қарағандыда бургер, фри картобы, қуырылған манты, хот-дог және қуырылған тауық етіне ең көп тапсырыс беріледі екен.
-->Статистика бес қала бойынша жасалған.
Алматы тапсырыстар бойынша алғашқы “бестікті” фри картобы, дөнер, шелпек, “Пепперони” пиццасы және наггетс құраған.
Елордалықтар арасында фри картобы, дөнер, бургер, капучино кофесі және “Пепперони” пиццасы танымал болып тұр.
Шымкенттіктер фри картобы, цомян лағманы, “Филадельфия” сушиі, манты және кәуапқа жиі тапсырыс береді.
Атырауда фри картобы, манты, хинкал, цомян лағманы және латте кофесі танымал “бестікке” кіреді.
Ал Қарағандыда бургер, фри картобы, қуырылған манты, хот-дог және қуырылған тауық етіне ең көп тапсырыс беріледі екен.